Over mij

In 2007 kochten margreet en ik onze eerste golden retriever genaamd Dutch consolidation Cappuccino genaamd Mo.

We raakten door onze Mo besmet met het golden virus , Mo had een heerlijk werk karakter en heeft tot 2011 op hoog niveau gehoorzaamheidstrainingen gedaan. Helaas is ze op zeer jonge leeftijd overleden .

 

In 2008 kochten we een leuk reutje LaQuilla Merlin The Magician roepnaam Oriel. Hij vond het showen niet leuk en wij zijn van mening ik ga hem niet dwingen . Samen met Mo liep hij in de GG1 wat ze samen heel leuk vonden.

 

Wij kwamen op visite bij Sandra Dijkman en op dat moment had ze een nestje Natuurlijk kon het niet uitblijven , Ik werd op slag verliefd op een leuk teefje . Dual Purpose Serenade roepnaam Yentl . Als alle gezondheidsuitslagen goed waren en ze heeft de nodige showtjes gelopen stond de deur open naar een nestje. 

 

Wij hadden de kennelnaam al sinds 1993 in ons bezit omdat we Bearded collies hadden gefokt, dus het eerste deel van de naam kwam goed uit. 

 

Yentl heeft een aantal showtjes gelopen met uitmuntend resultaat haar gezondheidsuitslagen waren super dus de deur naar nakomelingen stond open.

 

Uit haar eerste nestje hebben we een teefje aangehouden.

Golden Melody No Nonsense roepnaam Noa Valery. Helaas door het overlijden van margreet en andere omstandigheden heb ik besloten om na haar eerste showtje te stoppen met het showen. 

 

Omdat yentl een topmoedertje is kroop het gevoel langzaam terug om nog 1 nestje met haar te gaan doen. 

Uit een geweldige combinatie heb ik weer een teefje aangehouden. Golden Melody Galway Girl roepnaam Shadow. 

 

Ik hoop in de toekomst enkele showtjes met haar te gaan lopen. En je weet nooit hoe doe toekomst verloopt. als de gezondheidsuitslagen goed zijn en ze heeft haar showtjes gelopen dan kan de deur voor haar mischien ook wel open om moeder te worden.